Utställning på Museet i Uddevalla

Vill ni titta på tavlor jag hänger ut kan ni gå till Restaurang Kajkanten på Museet i Uddevalla, förutom tavlorna kan man äta äkta mat där då restaurangen är svanmärkt och därför använder när och kravodlat.



De flesta tavlor är stora och tryckta på bomullscanvas med pigmenbaserat permanentbläck som skall vara beständigt mot blekning och missfärgning.

Canvastavlornas storlek är från 70x100, 95x95, 95x170 och 3st95x95, ramarna är 4cm tj. och gjorda i bästa furu. Ovanstående bild är tagen ifrån lotsutkiken på Dyngön utanför Fjällbacka, ett helt fantastiskt ställe att vistas på, rekommenderas.



Denna bild är tagen på Gluppön i samband med en övernattning i tält, underbart, längtar dit igen... Nät jag tar mina bilder så tänker jag hela tiden på att jag vill försöka återskapa känslan av att man är där när man står framför tavlan och då skall tavlan vara stor och placeras så horisonten kommer i ögonhöjd, då skall bilden helst räcka ner till knäna.
Stenarna på Florön tillhör också ett av smultronställena i Fjällbackas skärgård, det finns nog förresten hur många smultronställen som helst, det är lätt hänt att varje ställe man kommer till blir ett sådant men att det är den mest skyddande viken(vid västan) för båten som får de flesta besöken, bläser det Ostlig vind öppnar sig helt nya möjligheter, 2 i 1.


Tänk att man kan ligga i en timma och vänta på att gräset skall göra som man vill.


Den här bilden är sammansatt av 23bilder och sanslöst skarp men så är den tagen med ett av världens skarpaste objektiv (canon 200f1.4). Men det krävs att man håller kameran still en stund många gånger också...  tavlan är 95x170cm, gör sig väldigt fin på en vägg, love it.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
 
Bildbloggar